Caverject

caverject-erectieproblemenCaverject is een medicijn dat wordt voorgeschreven aan mannen met een erectiestoornis. Het is geen pil die men slikt, maar een injectie in de penis. Alprostadil (de werkzame stof in het medicijn) verslapt de bloedvaten in de penis, waardoor deze zich gemakkelijk vullen met bloed. Daardoor ontstaat een spontane erectie die een half uur tot een uur aanhoudt. Seksuele prikkels zijn dus niet nodig bij het gebruik van Caverject.

Hoe gebruik ik Caverject?

injecteren-caverjectCaverject wordt met een injectienaald in de penis gespoten. Het is belangrijk dat het injecteren steriel en op de juiste plaatst gebeurt. Lees daarom goed de bijsluiter. Injecteer niet in zichtbare bloedvaten. Treedt er geen erectie op, injecteer dan niet opnieuw. Ontsmet de injectieplaats altijd met een alcoholdoekje voor en na de injectie. Verander bovendien regelmatig de injectieplaats. Deze instructievideo laat zien en legt uit hoe het injecteren precies in zijn werk gaat.

Let op: raadpleeg bij vragen over het gebruik van medicijnen altijd een dokter.

Is Caverject geschikt voor mij?

Niet elke man wordt vrolijk van een injectienaald. Toch is Caverject voor sommige mannen een betere oplossingen dan andere geneesmiddelen in pil-vorm. In tegenstelling tot pillen, geeft Caverject namelijk een spontane erectie. Seksuele prikkels zijn daardoor niet nodig. Na de injectie houdt de erectie 30 minuten tot een uur aan.

Liever geen injectienaald, maar wel een spontane erectie? Dan is Muse een goed alternatief. Dat heeft dezelfde werking, maar wordt ingebracht in de plasbuis van de penis. Daarbij komt dus geen naald te pas.

Online bestellen

Caverject is een geneesmiddel en daarom alleen verkrijgbaar op doktersrecept. DokterOnline heeft een arts in dienst die (na een online vragenlijst) een recept mag uitschrijven. De online apotheek levert alleen originele medicijnen en is zeer discreet.