Muse

muse-erectieproblemenMuse is een geneesmiddel dat wordt voorgeschreven bij mannen met erectieproblemen. Het is geen pil die men slikt, maar een middel dat wordt ingebracht in de plasbuis van de penis. Alprostadil (de werkzame stof) verslapt de bloedvaten in de penis, waardoor deze zich vullen met bloed. Daardoor ontstaat een spontane erectie die 30 tot 60 minuten aanhoudt. Seksuele prikkels zijn dus niet nodig voor het krijgen van een erectie.

muse-inbrengen

Hoe gebruik ik Muse?

Lees voor het gebruik altijd eerst de bijsluiter. Met een speciaal inbrengbuisje brengt u Muse aan in de plasbuis van de penis. De werkzame stof Alprostadil zorgt vervolgens dat er een spontane erectie ontstaat. Het medicijn werkt binnen 5 tot 10 minuten na het inbrengen. De erectie houdt gemiddeld 30 tot 60 minuten aan. Deze instructievideo laat zien hoe Muse wordt toegepast.

Let op: raadpleeg bij vragen over het gebruik van  medicijnen altijd een arts.

Is Muse geschikt voor mij?

In tegenstelling tot veel andere medicijnen, geeft Muse direct een spontane erectie. Voor sommige mannen werkt een pil niet, omdat de erectie dan zelf moet worden opgewekt door middel van seksuele prikkels. In dat geval is dit medicijn een uitkomst. Toch zullen niet alle mannen het prettig vinden om een vloeistof aan te brengen in de plasbuis. Een goed alternatief is dan Caverject: dat heeft dezelfde werking, maar wordt ingebracht met een injectienaald in de huid.

Online bestellen

Muse is een geneesmiddel en is daarom alleen verkrijgbaar op doktersrecept. Liever discreet online bestellen? DokterOnline heeft een arts in dienst die een recept mag uitschrijven. De online apotheek verkoopt alleen originele producten en verzendt ze discreet.