Vroegtijdige zaadlozing

vroegtijdige-zaadlozingBij een vroegtijdige zaadlozing komt de man te snel klaar. Dat kan bij elke man wel eens voorkomen, maar wordt een probleem als het vaker gebeurt. Bij een vroegtijdige zaadlozing komt de man soms al binnen een minuut klaar. Dat kan de seks negatief beïnvloeden.

Frustratie

Te snel klaarkomen is niet alleen vervelend voor de man. Vaak lijdt ook de partner eronder. De geslachtsgemeenschap duurt namelijk voor zowel man als vrouw erg kort. In sommige gevallen lijdt dat tot frustratie of spanningen in de relatie.

Handige tips

Er zijn verschillende medicijnen die een vroegtijdige zaadlozing voorkomen. Gelukkig zijn er ook een aantal dingen die u zelf kunt doen. De volgende tips kunt u direct toepassen:

1. Probeer tijdens de seks aan iets anders te denken. Door te denken aan dingen die niet opwindend zijn, verminder je het aantal seksuele prikkels. Sommige mannen houden het daardoor langer uit.

2. Neem af en toe een pauze. Eventueel kan de partner ondertussen met de hand bevredigd worden.

3. Gebruik een condoom. Voor sommige mannen werkt dat minder stimulerend.

Oplossingen bij vroegtijdige zaadlozing

De bovenstaande tips hebben niet voor iedereen (even veel) effect. Gelukkig zijn er een aantal medicijnen die een vroegtijdige zaadlozing voorkomen. De onderstaande producten helpen, elk op een andere manier, om langer van de seks te kunnen genieten.

Priligy: de eerste pil die helpt bij een vroegtijdige zaadlozing. Neem de pil 3 tot 1 uur voor de seks. Het krijgen van een orgasme duurt vervolgens een stuk langer. Meer informatie & bestellen.

Emla Cremecrème die de huid iets verdooft, waardoor de penis minder gevoelig is. Smeer 5 minuten voor de seks een dun laagje op de eikel. Meer informatie & bestellen.

Lidocaïneook een crème die de huid verdooft, waardoor de penis minder gevoelig is. Is sneller uitgewerkt dan Emla Creme. Meer informatie & bestellen.